PANAX GINSENG Uitstekende kwaliteit GINSENG van het merk Pine Brand doos met 30 flesjes 10ml met elk 2000mg Ginseng. Gebruik:1 flesje per dag drinken met rietje (zit in de doos). Wij hebben in de praktijk al vanaf 1990 hele goede ervaring met dit produkt. Dit extract van de gestoomde wortel van de Panax Ginseng, die 6 jaar heeft gegroeid in het gebergte van Noord China, levert goede diensten bij algehele uitputting, bij herstel van uitputtende ziekte,  na chemotherapie, bij het ouder worden. Deze ginseng is vooral goed voor de opbouw van vitaliteit en afweer.

Kuur 2 maanden = 2 dozen € 47,00 excl. verzendkosten.

bestellen internetwinkel

Behandel jezelf of een ander: VITAAL MET MOXA

Door bepaalde punten op de huid te verwarmen is het goed mogelijk om zwakte en vermoeidheid te betstrijden. Moxa is vaak een belangrijk onderdeel van een acupunctuurbehandeling. De Moxa-behandeling leent zich uitstekend voor zelfbehandeling of behandeling van je gezinsleden. Moxa wordt gemaakt uit de gedroogde blade­ren van de Bijvoet (Artemisia vulgaris).

Moxa heeft een taaie structuur en kan in verschillen­de vormen worden geperst. Vooral de staaf wordt veel gebruikt. De moxastaaf wordt aangestoken en geeft een intense hitte. Deze hitte geeft een speciaal effect op het acupunctuurpunt dat we ermee verwarmen. De staaf houden we op ongeveer 2 tot 3 cm boven het punt. De hitte dringt door de huid en we zullen in veel gevallen een aangename warmte waarnemen rond het punt of langs de lijn van de geprikkel­de acupunctuurmeridiaan. We stoppen het verwarmen zodra de huid rond het punt een lichte roze/rode verkleuring vertoont. De verkleuring treedt op tussen 1 - 4 minuten. Het spreekt voor zich dat we het verwarmen eveneens stoppen zodra de warmte pijnlijk wordt. Na de behandeling smoren we de staaf door de punt in aluminiumfolie te wikkelen of door deze in een potje zout of zand te steken. Wij hebben een duidelijke brochure voor de vitaliteit en de behandeling van arthritis. Voor arthritis worden slechts 2 punten behandeld, geen verdere kennis is noodzakelijk. De moxastaaf wordt geleverd met brochure.  Er wordt één punt per dag behandeld. Het punt wordt met een moxastaaf verwarmd tot de huid op het punt een rode kleur krijgt. Tien behandelingen wordt als een therapeutische kuur beschouwd. Na een kuur enkele dagen rustpose.

Onderzoek in China bij 199 patienten met reumatoide artritis gaf met moxabehandeling van alleen deze 2 punten een effectiviteit van 98% na 10- tot 12 kuren.

moxa staaf + brochure behandeling € 2,50 excl verzenden.

bestellen internetwinkel

 

Deel deze pagina