www.colloidaalzilver.nl (vanaf juli 2000 )
 Zilverwater
Zilverwatergeneratoren 
Zelf zilverwater maken
Veel gestelde vragen
Gebruiksaanwijzing
 
Speciale produkten
 
 Wie zijn wij
 links
SPECIALE PRODUKTEN
ginseng       zelfhulp moxa
GINSENG Uitstekende kwaliteit GINSENG van het merk Pine Brand,doos met 10 flesjes 10ml  met elk 2000mg Ginseng.  Gebruik:1 flesje per dag.
Wij hebben al bijna 10 jaar hele goede ervaring met dit produkt.
Dit extract van de gestoomde wortel van de Panax Ginseng, die 6 jaar heeft gegroeid in het gebergte van Noord China, levert goede diensten bij algehele uitputting, bij herstel,bij het ouder worden. Deze ginseng is vooral goed voor de opbouw van vitaliteit en afweer.
Kuur 2 maanden = 6 dozen € 40,00 + verzenden € 7,50
BELGIE: De verzendkosten voor België zijn € 13,00.

Bestellen: Geef  de naam van het produkt, uw naam en adres door per email, en u krijgt van ons een bevestiging. Telefonisch kan ook 035 6280046. 
U betaalt na ontvangst..
.HELP JEZELF: VITAAL MET MOXA
moxavoorbeeld2

Door bepaalde punten op de huid te verwarmen is het goed mogelijk om zwakte en vermoeidheid te betstrijden. Moxa is vaak een belangrijk onderdeel van een acupunctuurbehandeling. De Moxa-behandeling leent zich uitstekend voor zelfbehandeling of behandeling van je gezinsleden. Moxa wordt gemaakt uit de gedroogde blade­ren van de Bijvoet (Artemisia vulgaris). Moxa heeft een taaie structuur en kan in verschillen­de vormen worden geperst. Vooral de staaf wordt veel gebruikt. De moxastaaf wordt aangestoken en geeft een intense hitte. Deze hitte geeft een speciaal effect op het acupunctuurpunt dat we ermee verwarmen. De staaf houden we op ongeveer 2 tot 3 cm boven het punt. De hitte dringt door de huid en we zullen in veel gevallen een aangename warmte waarnemen rond het punt of langs de lijn van de geprikkel­de acupunctuurmeridiaan. We stoppen het verwarmen zodra de huid rond het punt een lichte roze/rode verkleuring vertoont. De verkleuring treedt op tussen 1 - 4 minuten. Het spreekt voor zich dat we het verwarmen eveneens stoppen zodra de warmte pijnlijk wordt. Na de behandeling smoren we de staaf door de punt in aluminiumfolie te wikkelen of door deze in een potje zout of zand te steken.

Wij hebben een duidelijke brochure voor de behandeling van atritis. Voor atritis worden slechts 2 punten behandeld, geen verdere kennis is noodzakelijk. De brochure geeft daarnaast ook nog 2 andere punten voor de verbetering van de algemene vitaliteit.

Behandeling Reumatoide artritis met moxa.

Behandeling van 2 acupunctuurpunten met moxa. Er wordt één punt per dag behandeld.  Het punt wordt met een moxastaaf verwarmd tot de huid op het punt een rode kleur krijgt.

Tien behandelingen wordt als een therapeutische kuur beschouwd. Na een kuur enkele dagen rustpose. Onderzoek in China bij 199 patienten gaf een effectiviteit van 98% na 10- tot 12 kuren.

moxastaaf2

3 moxa staven + Brochure behandeling Reumatoide atritis en € 10,00 verzendkosten € 2,50