www.colloidaalzilver.nl (vanaf juli 2000  laatste bijwerking 3-10-2009)
 Zilverwater
Zilverwatergeneratoren 
Zelf zilverwater maken
Veel gestelde vragen
Gebruiksaanwijzing
 
Speciale produkten
 
 Wie zijn wij
 Links

Bladgoud 24 Karaat. Puur Bladzilver van fijnzilver.
Het Bladgoud heeft een afmeting van 3,5 cm bij 3,5 cm.
Het Bladzilver heeft een afmeting van 5 cm bij 5 cm.

1 stuk 0,50 Euro   10 stuks 4,50 Euro  Bestellen

De prijzen voor het bladgoud of bladzilver zijn gelijk. De verzendkosten zijn 2,- Euro en er wordt verzonden in een noppen-enveloppe. Bestel per email vermeldt daarbij naam, adres en telefoonnummer en u krijgt van ons bericht.
Heel leuk om je sieraden met goud te versieren. Ook voor het toepassen bij kerstkaarten, wenskaarten, voor het vergulden van lijsten, beeldjes, armbanden, kopjes, bestek, munten enz.
Je kan hiermee ook dessert of gebak versieren zoals men wel eens in luxe restaurants doet.  Dit is van *puur* goud of zilver dus *puur* natuur. 
 

Goudpleisters en zilverpleisters.
Bladzilver op een pleister geplakt en op een wond aangebracht doet deze zeer snel genezen en voorkomt  infecties omdat zilver iedere ziektekiem in de wond doodt en bovendien de ontstekingsreactie en pijn kalmeert.
Een goudpleister verbetert de doorbloeding en stimuleert. Daarom kan men een goudpleister acupunctuurpunten stimuleren en klachten die voortkomen uit vermoeidheid en zwakte bestrijden en herstellen.

Hoe maken we zelf een zilverpleister of goudpleister.

Hiervoor nemen we een stukje normale kleefpleister. We nemen het velletje bladgoud. Dit zit ingepakt tussen een omgeslagen velletje papier.
Deze omslag is even groot als het blaadje goud of zilver en is bedoeld om beschadiging te voorkomen. We  knippen nu vanaf de omslagvouw een reepje papier  met het bladgoud of bladzilver daartussen en met een breedte die gelijk aan de breedte van de pleister.
We vouwen nu de omslag open van het afgeknipte deel zodat het blaadje goud of zilver zichtbaar wordt. We nemen de pleister en drukken deze met de plakrand omlaag op het bladgoud. Daarna zit het goud op de pleister. We kunnen de vergulde pleister met het goud op de huid leggen en afdekken met een 2e pleister.

De goudpleister kunnen we een lange tijd gebruiken wanneer we de 2e pleister zodanig maken dat deze niet aan de goudpleister plakt maar de goudpleister alleen op de huid drukt en op zijn plaats houdt maar niet vasthecht aan de goudpleister. We vervangen dan telkens alleen de afdekpleister. Goud en zilver doden de bacteriŽn ze slijten niet en kunnen dus lang worden gebruikt. De pleister moet wel altijd alleen door dezelfde persoon worden hergebruikt.

Een goudpleister kunnen we plakken op de gevoelige plaatsen rond een gekneusde spier of gewricht. Ook bij stijfheid en de gevolgen van vochtigheid en kou op spieren en gewrichten kunnen zo worden bestreden.
Een zilverpleister plakken we op een wond die niet wil genezen.

Hieronder enkele voorbeelden.

Vermoeidheid en zwakke maag :

Goudpleister plakken op het punt ST 36 ZUSANLI
ST 36 ZUSANLI is het 36e punt op de maag-meridiaan. Dit punt noemt men "de Zee van de Voeding". Het is een punt met een zeer brede en alge≠meen opbouwende werking.

Zeer goed werkzaam bij het opbouwen van energie en het maakt reserves aanspreek≠baar. Werkt  harmonisch bij alle ziektes van maag en darm. Versterkt de benen. Bevor≠dert de doorbloeding van het onderbeen en de voet. Verhoogt de algemene weerstand. Brengt de psyche in evenwicht.

Lokatie ST 36.
We vinden het punt aan de voorzijde van de onderbenen. Wanneer we met de vinger langs de bui≠tenzijde van het scheenbeen omhoog gaan, voelen we dat dit been bovenaan naar buiten afbuigt en overgaat in een kop. De kop vormt een onderdeel van de knie. In de bocht
  onder deze kop ligt punt ST 36. Als we vanuit de buitenzijde van het scheen≠been een denkbeeldige lijn trekken, ligt ST 36 daar ongeveer een vingerbreedte naast. Als u op die plaats stevig en diep drukt kan het punt gevoelig zijn. De pleister enkele dagen laten zitten.

De pleister moet een afmeting hebben van ongeveer 2 bij 2 cm.

st36

Lage rugpijn (algemeen).

Het punt UB 40 Weizhong is punt 40 op de Blaasmeridiaan. 
Dit punt wordt veel gebruikt bij ischias, rugpijn en knieklachten, gevolgen van optrekkende kou in het lichaam, huidklachten, bevordert afvoer van toxinen, moeite om overeind te blijven (verlamming) . We gebruiken bij rugklachten een goudpleister links en rechts.

UB 40 kan eventueel gecombineerd worden met punt UB 60 Kunlun . Dit is punt 60 op de Blaasmeridiaan. Op UB 60 plakken we dan een zilverpleister.
UB 60 is een algemeen punt voor pijnbestrijding vooral ook van de nek, waarbij de nekpijn erger wordt bij het naar voren buigen van het hoofd.

Lokatie UB 40
UB 40 punt ligt precies midden in de beide knieholtes op de plooi.

Lokatie punt UB 60
UB 60 ligt even boven de hiel aan de buitenzijde precies in de holte achter de buitenenkel.

De pleisters moeten een afmeting hebben van 2 cm bij 2 cm en moeten enkele dagen zitten.

bl40bl60a

Meer info over meridiaanpunten, de eigenschappen en lokatie op

http://www.hvandervet.nl/pag100.html


Goud- en zilverpleisters worden onder een normale hechtpleister op de huid aangebracht zodanig dat de goud- of zilverlaag met de huid in contact komt. Goud-en zilverpleisters kunnen meerdere malen worden gebruikt en zelfs worden gewassen.
Belangstelling voor het gebruik van deze pleisters dan even aanmelden.
Aanmelden: 
driek@colloidaalzilver.nl